UITGELICHT

Logistieke dienstverlening in België

✓ Realtime opvolging zendingen
✓ Transporteur van het jaar 2022
✓ Focus op duurzaamheid

Logistieke dienstverlening is een cruciale schakel in de handelsketen. Het gaat verder dan simpelweg het vervoeren van goederen van punt A naar punt B. Bij V1000, gevestigd in Roeselare, omvat onze logistieke dienstverlening het beheren, plannen, controleren en uitvoeren van het transportproces.

WILT U IETS LATEN vervoeren?

☎ BEL ONS✉ MAIL ONS


Betrouwbare, duurzame en efficiënte logistieke dienstverlening

Bij het kiezen van een partner voor logistieke dienstverlening, zoekt u betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid. Ons transportbedrijf heeft al deze voordelen en meer. Wij bieden distributie in heel de Benelux aan. Hierbij rekent u steeds op een stipte levering en oplossingen op maat. Met onze flexibiliteit gaan we zelfs nog een stapje verder: ook transport in Frankrijk is een optie. Duurzaam transport is voor ons geen bijzaak, maar een kernwaarde. We nemen actief maatregelen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Wij dragen steeds grote zorg voor uw vracht, zowel voor grote volumes als voor snelle en flexibele levering van kleinere zendingen. Onze logistieke dienstverlening gaat bovendien verder dan alleen transport; wij zorgen voor opslag, overslag, voorraadbeheer en orderverwerking. Zo zorgen wij voor een soepele en efficiënte logistieke operatie.


➞ CONTACTEER ONSDoe vandaag nog een aanvraag

Bent u klaar om uw logistieke processen naar een hoger niveau te tillen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan en vertel ons wat wij voor u kunnen betekenen. Als u interesse heeft om deel uit te maken van ons dynamische team, bekijk dan zeker onze vacatures in de logistieke sector.

50°58'43.4"N 3°07'25.9"E 

Maak deel uit van
het V1000 team.
Solliciteer nu!

VRAAG
EEN OFFERTE
AAN