UITGELICHT

Duurzaam transport

✓ Realtime opvolging zendingen
✓ Transporteur van het jaar 2022
✓ Focus op duurzaamheid

In de dynamische wereld van logistiek en transport is duurzaam transport niet langer een optie, maar een noodzaak. Gevestigd in Roeselare, loopt V1000 voorop in de transitie naar duurzaamheid, met diensten die de hele Benelux en Frankrijk bestrijken. Door toewijding en innovatie blijven wij streven naar een evenwicht tussen economische prestaties en milieubewustzijn.

Op zoek naar duurzaam transport?

☎ BEL ONS✉ MAIL ONS


Een ware expert in duurzaam transport

Als expert in duurzaam transport, neemt V1000 een reeks maatregelen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Het concept van CSR (Corporate Social Responsibility) is ingebed in ons DNA. We respecteren en bevorderen normen en waarden die leiden tot duurzaamheid. Ons uitgebreide dienstenaanbod is ontworpen met het oog op maximale efficiëntie en minimale impact op het milieu. Zo schakelt u ons met een gerust hart in voor volgende diensten:

We optimaliseren onze routes en ladingen steeds om brandstofverbruik en emissies te verminderen. Voor ons gaat duurzaamheid echter verder dan het milieu: ook in onze relaties met klanten en leveranciers streven wij duurzaamheid na. Wanneer u met ons de samenwerking aangaat, rekent u erop dat wij voor u tot het uiterste gaan.

➞ CONTACTEER ONS


Neem snel contact met ons op

Ons duurzame transportbedrijf staat steeds voor u klaar. Zet vandaag nog de stap naar duurzaam transport door een offerte aan te vragen. U kunt ook deel uitmaken van ons toegewijde team door te solliciteren voor onze logistieke vacatures. Ga met ons mee op de weg naar een duurzamere toekomst!

50°58'43.4"N 3°07'25.9"E 

Maak deel uit van
het V1000 team.
Solliciteer nu!

VRAAG
EEN OFFERTE
AAN