TRANSPORTBEDRIJF IN ROESELARE

Bij V1000 rekent u op transport van het hoogste niveau. Ons transportbedrijf gelegen in het hart van Roeselare bedient klanten in heel België. Sterker nog, ook ver daarbuiten in de Benelux bieden wij onze diensten aan. Dankzij onze uitgebreide ervaring en uitstekende infrastructuur kunnen we u een uitstekende en betrouwbare service bieden.

Ons transportbedrijf is uw toekomstgerichte partner in logistiek

Als uw transporteur van keuze zetten wij ons in om u de beste dienstverlening te bieden. Ons vrachttransport is steeds efficiënt, stipt en betrouwbaar. Met behulp van onze logistieke dienstverlening bieden wij u een alles-in-één oplossing voor uw distributiebehoeften. Onze ambitie is om de transporteur van de toekomst te zijn met verdere investeringen in digitalisering, ecologie en opleiding van ons personeel. Sinds jaar en dag staan we bekend voor het rechtstreeks leveren van afzender tot ontvanger met de grootste stiptheid, transparantie, flexibiliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit. In 2022 werden we trots uitgeroepen tot transporteur van het jaar, een erkenning van onze voortdurende inzet voor kwaliteit en klantenservice. V1000 biedt de gekende kwaliteit, passie en service, maar is klaar voor de digitale toekomst. Enkel zo kunnen we opdrachtgever als eindklant nog beter ontzorgen.

Reken op onze expertise

Bent u geïnteresseerd in de diensten van ons transportbedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons telefonisch bereiken, een e-mail sturen of het contactformulier op onze website invullen. Voor wie op zoek is naar een uitdagende carrière, hebben wij ook regelmatig vacatures in de logistieke sector beschikbaar. Maak deel uit van onze toekomst en groei samen met ons mee.

50°58'43.4"N 3°07'25.9"E 

ONZE DIENSTEN

RECHT­STREEKSE
LEVERING VAN AFZENDER
TOT ONTVANGER

01

Dedicated transport

02

Groupage Benelux

03

Groupage Frankrijk

04

Tracking
& Tracing

05

B2B & B2C

06

Realtime opvolging zendingen

07

Telefonische afspraken eindbestemming

08

Leveringen met laadbrug en elektrische transpalet

MAAK DEEL UIT VAN
HET V1000 TEAM.
SOLLICITEER NU!

VRAAG
EEN OFFERTE
AAN


Werknemers­voldoening is het grondbeginsel van onze organisatie

Sandro Paravizzini

V1000, THe next step of veurink

Veurink is klaar voor de toekomst en wordt "V1000" met de ambitie uit te groeien tot de beste logistieke partner voor groupagezendingen in Benelux en Frankrijk.

"V" verwijst naar verbondenheid en vooruitgang.

"1000" verwijst naar onze ziel : "Mille grazie",

Duizendmaal dank aan elk lid van ons team voor hun onvoorwaardelijke loyauteit en betrokkenheid.
Duizendmaal dank aan alle klanten en relaties, voor hun vertrouwen.